fbpx

Košarica

Bio kamin UNIFLAM nadometni inox 50x40cm

281.64

Opis

Bio kamin  je odlična rešitev za majhne hiše in apartmaje, kjer je možnost namestitve tradicionalnega kamina omejena. Ta prednost je dobro poznana tako za končnega uporabnika kot tudi za arhitekte in notranje oblikovalce.

Dnevna soba z bio kaminom je prijetna, posebna atmosfera in toplota, ki ju zagotavlja bio kamin, pa daje občutek udobja. Ti aparati ne zahtevajo postavitve dimnika, zaradi česar se lahko uporabljajo na katerem koli mestu vašega doma. Konstrukcija naših bio kaminov zagotavlja enostavno in hitro montažo. Široka paleta velikosti in barv omogoča, da se ujema z vsemi notranjimi dizajni. Bio kamini so priročni in varni pri vsakodnevni uporabi.

Bio kamini so zasnovani s posebno skrbnostjo za podrobnosti in končno obdelavo. Vsak model ima poseben sistem za vgradnjo, ki zagotavlja neoviran pretok zraka med ognjem in steno ter učinkovito izmenjavo toplote. Poseben vložek iz absorpcijskega, ognjevarnega materiala preprečuje nenamerno razlitje goriva. Bio kamini so na voljo v vgradni in viseči izvedbi (BOX).

V naši ponudbi imamo tudi varno in ekološko gorivo za bio kamine. Steklenica z bioetanolom ima varnostno zaklopko, ki otrokom preprečuje nenamerno odpiranje, in poseben razpršilnik, ki olajša polnjenje. Bioetanola se ne dotaka med gorenjem!

Teža: 6,60 kg

Širina: 506 mm

Višina: 403 mm

Globina: 150 mm

Tip: viseči

Posoda za gorivo: 0,4 l

Gorivo: bioetanol

Dodatne informacije

Teža6.60 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio kamin UNIFLAM nadometni inox 50x40cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI