Warning: include(/home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit//lib/codecabin/plugin-deactivation-survey/deactivate-feedback-form.php): Failed to open stream: No such file or directory in /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit.php on line 217

Warning: include(): Failed opening '/home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit//lib/codecabin/plugin-deactivation-survey/deactivate-feedback-form.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php81/usr/share/pear:/opt/alt/php81/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit/webd-woocommerce-product-excel-importer-bulk-edit.php on line 217
TORNADO Set za čiščenje dimnika 6m - Sparkel

Košarica

TORNADO Set za čiščenje dimnika 6m

186.95

Šifra: 4779022360596 Kategoriji: ,

  Opis

  Za čiščenje cevi in dimnikov. Vrtljiva krtača TORNADO deluje s povezovanjem palic na kateri koli električni vrtalnik. Dimne cevi katere koli dolžine je mogoče enostavno očistiti od spodaj. S tem vrtljivim kompletom za čiščenje dimnika lahko to delo opravite hitro in učinkovito.

  TORNADO

  Enostaven za montažo, zanesljiv in trpežen komplet za čiščenje dimnikov. Omogoča vam hitro in enostavno čiščenje dimnika. S skrbnim negovanjem dimovodnega sistema in občasno uporabo Tornada boste povečali učinkovitost peči in zaščitili svoj dom pred grožnjo požara v dimniku.

  Hitri priključki

  Palice so narejene tako, da jih je enostavno uporabljati z izjemno priročnim zaklepom s prstom. Tako vam za čiščenje in ločevanje palic med čiščenjem ni treba uporabiti nobenega orodja. Prihrani vaš čas in naredi varnejši, boljši način čiščenja dimnika.

  Velika čistilna moč

  Vrtljiva krtača TORNADO deluje s povezovanjem palic na kateri koli električni vrtalnik. Če je priključen na vrtalnik, se krtača lahko vrti od nekaj sto do nekaj tisoč vrtljajev na minuto (odvisno od moči vrtalnika). Najlonske ščetine krtače imajo posebno ostro robno pravokotno obliko zvite vrvi. S pomočjo velike rotacijske sile ščetine odstranijo tudi najbolj trdovratne umazanije v kateri koli cevi ali dimniku.

  Primerno za vse vrste dimnikov

  Prilagodljivost najlonskih palic in ščetin omogoča, da se prilagodi strukturi vseh vrst dimnih cevi. Zato je primeren za čiščenje dimnika katere koli širine in oblike (okrogle, ovalne, pravokotne). Tudi TORNADO deluje bolje kot tradicionalne kovinske ščetke, saj ne bo opraskal površine cevi in je primeren za kovinske in opečne dimnike.

  Močna in prožna najlonska krtača in palice

  Krtače “ščetine” in palice so narejene iz najlona, ki so zelo trpežne, elastične in kemično odporne. Najlonske ščetine dajejo trdnost in trpežnost. Najlonske palice imajo veliko mero fleksibilnosti, zaradi česar so popolne za prehod skozi težke dimne ovinke.

  Očistite dimnik od zgoraj ali spodaj

  TORNADO  vam omogoča čiščenje dimnika od zgoraj ali spodaj, krtačo samo vstavite v dimnik in vklopite vrtalnik.

  Očistite dimnik sami

  Čiščenje dimnika s tradicionalnim kovinskim ježkom je običajno težaven in mučen postopek, ki zahteva potrpljenje in pravo opremo. Toda zdaj lahko to storite sami, brez posebnega znanja ali večkratnih čistilnih sredstev. S tem vrtljivim kompletom za čiščenje dimnika TORNADO lahko to delo opravite hitro in učinkovito.

  TORNADO set vključuje:

  Adapter za vrtanje (za povezavo palic z vrtalnikom) – 1 kos

  Prožne palice dolge 1 meter = 6 x 1m

  Premer palice 12mm

  Dimniška krtača (primerna za uporabo z vsemi vrstami dimnikov, s premerom od 10 do 45 cm) – 1 kos

  V setu je 6m palic vsak dodaten meter se lahko naroči dodatno.

  Dodatni deli za TORNADO:

  Priključek za krtačo iz nerjavečega jekla za vse vrste in dimenzij.

  Fleksibilne najlonske palice iz nerjavečega jekla za vse vrste cevi in dimnikov.

  Krtača za čiščenje dimnikov in prezračevalnih jaškov.

  Torba za prenos palic.

   

  Dodatne informacije

  Teža 5.5 kg

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “TORNADO Set za čiščenje dimnika 6m”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


  Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:528 Stack trace: #0 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(528): implode() #1 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(314): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenColors() #2 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute() #3 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(223): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(171): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->minify() #5 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(110): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->combine() #6 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-abstract-minify-subscriber.php(85): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->optimize() #7 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-minify-css-subscriber.php(44): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_Subscriber->optimize() #8 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_CSS_Subscriber->process() #9 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters() #10 /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-optimization.php(94): apply_filters() #11 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Optimization->maybe_process_buffer() #12 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/functions.php(5349): ob_end_flush() #13 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): wp_ob_end_flush_all() #14 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(334): WP_Hook->apply_filters() #15 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action() #16 /home/sparkelsi/public_html/wp-includes/load.php(1252): do_action() #17 [internal function]: shutdown_action_hook() #18 {main} thrown in /home/sparkelsi/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 528